Om bloggen og meg

Jeg må bare innrømme det med en gang. Jeg bor strengt tatt ikke i Larkollen. Postnummeret mitt er 1570 Dilling, og det er ca. 500m fra huset mitt til skiltet som melder om ankomsten til sommerparadiset Larkollen. Dessuten er jeg innflytter, født og oppvokst 35km unna i Sarpsborg. Først sommeren 2013 flyttet jeg, mannen min, våre tre sønner og katten Per, inn i den påbygde hytta ved Botnertjern etter å ha forelsket oss totalt i både huset og stedet.DSC09926

På den annen side sogner vi faktisk både til Larkollen skole og kirke. Larkollen er stedet jeg føler meg hjemme, der jeg har mye av mitt sosiale nettverk og der jeg finner stadig nye ting å forelske meg i.

I jobben som samfunnsplanlegger har jeg hatt mange oppgaver knyttet til stedsutvikling. Det har gjort meg veldig nysgjerrig på hva det er som skaper gode steder. Steder der folk ikke bare bor men lever. Da vi kjøpte huset her ble jeg veldig overrasket over hvor raskt Larkollen ble en viktig del av min identitet. I denne bloggen vil jeg dele fortellinger om steder, mennesker, opplevelser og historier knyttet til Larkollen og området rundt, og forsøke å komme nærmere en forklaring på hvorfor dette stedet har en så sterk virkning på meg og på så mange andre.

Kanskje er dette banebrytende forskning?…eller kanskje bare en hyggelig måte for meg og andre å bli enda bedre kjent med mitt fantastiske hjemsted LARKOLLEN!